DAGBOK 2021

2021 startet kald og flott. En dag over 0 grader i januar, ellers fin vinter. Siste dag -3 grader og 30 cm med snø.
Februar er også kald. Første uke mellom -10 og -20 grader om natten.
Etter 7 uker med kaldt vintervær kom omslaget. Mildt og regn i uke 8. Snøen er nesten borte. Perfekt vær for å lage flere krakker til hagen. Laget etter mål av en krakk som stod her i Holtaunet da vi flyttet hit.
25.mars og litt vår i lufta. Ny blomsterkasse laget av Møre Royal brun terrassebord 28x120 og brune multistolper. 6,5 meter lang. Det blir plass til litt blomkarse her. Kassen brukes i stedet for gjerde da det er en høg mur her.
Vinteren kom tilbake. Hele første uke av april var kald, vindfull og lumsk.
Hele april har gått med lave temperaturer. Rundt frysepunktet eller litt under om natta, og litt over på dagen. Unntaket er 4 varme dager midt i måneden. Jeg er ferdig med krysset mellom område VIII, IX og XII i Hamnehagen.
Laget etter en plan fra Bjørn Aalberg. Laget av impregnert 28x120, rester etter en platting satt opp for noen år siden. Første vårdag med litt temperatur i deg den 9.mai. Nå er det medlt opp mot 20 grader.
15.mai og endelig noen dager med snev av sommer. Slutt på nattefrosten for denne gang og tid for utplanting av masse grønnsaker og sommerblomster.
2 gamle vognaksler, noen hjulringer og litt til så var velkomstdekoren der. 17.mai i flott vær fra morgenen av. Årets første rabarbragrøt er også inntatt.

28.mai

Scarlet Wonder

Årets første hagebesøk i Holtaunet

En klasse med gartnerelever fra Mære Landbruksskole ver i hagen i 2 timer.

Nå er det sommer, og det begynner å bli tørt i hagen allerede. Vi har startet vanningen. og alt er plantet ut.

27.juni 2021. Mange hagebesøk hittil i år. Leksdal sanitetsforening, Sparbu bygdekvinnelag, Mære sanitetslag, Inderøy hagelag og mange enkeltpersoner og små grupper. I tillegg har vi holdt 2 åpne hager.

6.juli sommerferie

Bærleddved AMFORA

Bærleddved "Amfora" er ferdig og høstet. 

Ellers er det tørt i hagen igjen. Vi har hatt noen dager med over 30 grader. Noen busker og trær har kolapset i varmen. Det kan hende jeg osgå mister et par av de. Vi håper på regn nå.

28.august skille. Plantkasse i betong. Det skal bli 3 eller 4 til som skille mellom stien og fjellhagen. Den ble tung da, ca. 175 kg. Da blåser den ikke bort.

Nyeste kommentarer

28.08 | 18:15

Vi har ikke den for salg i år, kanskje neste år.

28.07 | 22:14

Hei Har dere Geum mai tai?

12.07 | 19:13

Kun til eget bruk. Ta kontakt med Cottage Garden ved Helen Fredholm. ...

12.07 | 16:20

Hei 😊 Selger dere slike? Byggesett/sende i posten?